PROTECȚIE RESPIRATORIE

Instrument de monitorizare a conditiilor de mediu

Cod: EVM-4

Prin intermediul unui singur instrument compact din seria 3M EVM se monitorizeaza atat calitatea particulelor, cat si cea a aerului.

De la domeniul sanatatii si productiei, la cel al constructiilor si operatiunilor militare, seria 3M EVM asigura un nivel de costuri redus, aferente detinerii de produse cu aceste proprietati, prin combinarea a 3 instrumente intr-unul singur; Interfata sa usor accesibila utilizatorului si capacitatile avansate de analiza si evaluare, il fac un instrument de monitorizare a particulelor si calitatii aerului din mediu ce reprezinta o alegere viabila pentru igienistii din domeniul industrial si pentru profesionistii din domeiul sigurantei, din toata lumea.

EVM-4: Instrument cu multi-senzori, proiectat pentru investigarea calitatii aerului din interior; Urmareste, inregistreaza si monitorizeaza simultan parametrii multipli ai calitatii aerului din interior, incluzand gradul de improspatare a aerului din incapere si punctul de condens;

Masoara: + Gazul toxic (selectati din cei 9 senzori); + Dioxidul de carbon; + Temperatura; + Umiditatea relativa.
Articolul este disponibil la comanda speciala. Va rugam sa ne contactati pentru informatii referitoare la termenul de livrare, cantitatea minima de comanda, respectiv alte conditii comerciale.


Destinatie utilizare utilizare indelungata
Marca 3M
Produs sistem

Contactează-ne